Filter op prijs
Product Status

Showing 115 of 18 results

Filter

Koran kopen

Een Koran kopen? Dan zit je bij Mektaba precies goed. De Koran is het belangrijkste boek binnen de Islam. Wanneer je dus op zoek bent naar meer informatie over deze religie, dan is het lezen van de Koran een zeer goed begin.

Wat de Koran betreft, is het belangrijk dat je voor een goed exemplaar kiest. Een Koran kopen, doe je namelijk niet zomaar. Je investeert in een boek dat je nog in lengte van jaren gaat raadplegen. Met Mektaba kies je voor een veilige optie.

Waarom Koran kopen bij Mektaba?

Er zijn meerdere redenen waarom mensen kiezen voor een Koran kopen bij Mektaba. Uiteindelijk draait het namelijk vooral om de specifieke voordelen die eraan verbonden zijn. We hebben het op dat gebied bijvoorbeeld over:

• Betrouwbare islamitische producten: Bij Mektaba kiezen we specifiek voor een aanbod van betrouwbare islamitische producten. Wij controleren altijd zorgvuldig of de producten volledig aan onze hoge standaarden voldoen. Zo hechten we bijvoorbeeld veel waarde aan het feit dat de koran feitelijk correct is. Een Nederlandstalige Koran is uiteraard vertaald. Pas nadat we zeker waren dat alle informatie 100% volgens de originele geschriften is vertaald, stelden we de Koran beschikbaar. Zo kun je met een gerust hart over gaan tot de aankoop en binnen de kortste keren zelf de informatie tot je nemen.
• Snelle levering: Belangrijk om hierbij te benoemen, is dat we voor een snelle levering zorgen. We begrijpen bij Mektaba als geen ander dat je na je bestelling zo snel mogelijk de beschikking over het product wilt hebben. Een groot voordeel is dan dat je je gloednieuwe Tajweed Koran al binnen 2 werkdagen geleverd krijgt. Binnen de kortste keren heb je het prachtige, nieuwe exemplaar al in je handen. Wist je trouwens dat we bezorgen in Nederland én België?
• Ruim aanbod: Tot slot is er bij Mektaba altijd sprake van een ruim aanbod. De Koran kopen is mogelijk, maar daar blijft het niet bij. Wij verkopen ook andere Nederlandstalige boeken en Engelstalige boeken. Er bestaan veel prachtige boeken, die op een unieke manier iets vertellen over de Islam. Daarmee zijn er veel opties beschikbaar om nieuwe dingen over deze prachtige religie te weten te komen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele andere producten die we aanbieden, zoals snoepjes, wenskaarten en gebedskleden.

Nu de Koran bestellen

De Nederlandstalige Koran bestellen? Wacht dan niet langer dan nodig is en pak direct ons aanbod erbij. Na het plaatsen van je bestelling is het boek dus binnen een paar dagen binnen. Zodoende heb je binnen een mum van tijd de beschikking over een betrouwbaar kwaliteitsproduct. Bij Mektaba hopen we dat je er voor een lange tijd veel plezier van gaat hebben!