Profeten En Biografieën

Filter op prijs
Product Status

Showing 115 of 27 results

Filter

Islamitische boeken profeet Mohammed

De profeet Mohammed is de boodschapper van Allah. Dit maakt van hem dan ook een historisch figuur. Boeken over het leven van de profeet Mohammed zijn zodoende enorm populair. Op zoek naar een biografie van de profeet Mohammed? Dan ben je bij Mektaba op het juiste adres.

Het leven van de profeet Mohammed in boekvorm

Het levensverhaal van Mohammed in boekvorm staat ook wel bekend als De Verzegelde Nectar. Dit boek is een absolute klassieker binnen de islam. Het is dan ook niet vreemd dat er veel vraag naar is. Bij Mektaba kiezen we opnieuw voor een zeer uitgebreid aanbod wat dit boek betreft.

Zo kom je in onze collectie direct een groot aantal varianten tegen. Het leven van de profeet Mohammed wordt in ieder boek in geuren en kleuren beschreven. Bovendien zijn er ook talloze boeken die op andere manieren de wijsheden van de profeet beschreven. Zo zijn we ervan overtuigd dat je bij ons niet snel uitgelezen raakt.

Dit heeft ook te maken met de vele andere categorieën met islamitische boeken die we hebben. Denk bijvoorbeeld aan:

Boeken over het gebed
Boeken over de geloofsleer Aqiedah
Boeken over het familiehuwelijk

Zijn dit zaken waar jij interesse in hebt? Neem dan zeker even een kijkje!

De Verzegelde Nectar bestellen

De Vergezelde Nectar is nog altijd ongekend populair. Op dit boek over het leven van de profeet Mohammed raak je als moslim eigenlijk nooit uitgekeken.

Besluit je om dit boek bij Mektaba te bestellen? Dan zorgen wij er vervolgens voor dat deze al binnen 2 werkdagen bij je thuis is. Dat geldt voor heel Nederland én België.

Wacht daarom niet langer dan nodig is en zoek nu een boek naar wens uit. Plaats vervolgens je bestelling en blader binnen een paar dagen al door de bladzijden heen.