Wenskaarten & Kalenders

Filter op prijs
Product Status

Toont 12 resultaten

Filter

Wenskaarten & Kalenders

Islamitische wenskaarten en Islamitische kalenders zijn onverminderd populair. Het past perfect binnen deze cultuur om deze voorwerpen in een specifieke stijl te kopen. Zodoende ervaar je een stukje religie in het dagelijkse leven én bij een specifieke gelegenheid.

Sta je dus op het punt om iemand een kaartje te sturen? Of heb je een nieuwe kalender nodig om het dagelijkse leven te plannen? Dan zijn de Islamitische wenskaarten en Islamitische kalenders van Mektaba een schot in de roos.

Waarom Islamitische wenskaarten en Islamitische kalenders bij Mektaba?

De klant is bij Mektaba koning. We kijken daarom ook altijd waar men precies naar op zoek is. Hier passen we het aanbod vervolgens op aan. Zo ook met de Islamitische wenskaarten en Islamitische kalenders. Je ervaart voordelen als:

• Een groot keuzeaanbod: Alles begint met een groot keuzeaanbod. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde smaak. Vandaar dat onze Islamitische wenskaarten en kalenders variëren in kleur, stijl en grootte. Ga gerust op zoek naar de optie die het beste op jouw smaak aansluit. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk tevreden gaat zijn met je aankoop. En het is ook wel zo leuk wanneer de ontvanger van een wenskaart er 100% tevreden mee is. Een tip voor de wenskaarten is om gelijk een mooie voorraad in huis te halen. Wenskaarten gaan immers altijd wel een keer op.
• Typische, unieke producten: Verder vinden we het belangrijk om typische, unieke producten op de markt te brengen. We merkten dat er een tekort was aan Islamitische kalenders en wenskaarten. Door goed te luisteren naar wat de gemiddelde moslim mooi vindt en als prettig ervaart, zijn we tot een uniek aanbod gekomen. Bij Mektaba zijn we er dan ook van overtuigd dat je veel plezier gaat beleven aan onze producten. We kunnen niet wachten om te horen wat je ervan vond.
• Optimale verzendmethoden: Tot slot is er nog de optimale verzendmethode waar we bij Mektaba gebruik van maken. Als onderdeel van onze service leggen we de focus op een zo volledig mogelijke verzendmethode. Dit houdt onder andere in dat je je bestelde producten al binnen 2 werkdagen thuis ontvangt. Bovendien is het mogelijk om in Nederland én België een bestelling te plaatsen.

Wist je dat we naast deze producten bij Mektaba nog veel meer te bieden hebben? Te denken valt aan onze Nederlandstalige boeken, de Koran en giftcards. Wellicht dat je zo nog meer vindt waar je iets mee kan.

Zoals gezegd zorgen wij er vervolgens voor dat alles netjes en snel bij jou thuis arriveert. Zo ervaar je binnen de kortste keren al hoe het is om je spullen bij Mektaba te bestellen. We hopen dat je er de komende tijd veel plezier aan gaat beleven.